Tilausvahvistukseen
Yhteensä:: 0
Menu

Kirjaudu sisään.

Ostoskori / 0 Tuotteet

Ostoskorisi on tyhjä.

?
15000 tuotetta | Nopea kauppa | Lähetetään Suomesta

Yksityisyyttä

Tietosuoja - GDPR

Tietosuojakäytäntö tabena.se-sivustolle

Tabena.se-yhtiön puolesta yhtiön toimitusjohtaja vastaa yrityksen henkilötietojen käsittelystä.

Tallennetut henkilökohtaiset tiedot ja tallennuksen tarkoitus

Tallennamme seuraavat henkilökohtaiset tiedot asiakkaistamme; Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Käsittelemme tietoja täyttäåksemme sinun kanssa tehdyn sopimuksen mukaiset velvollisuutemme. Olemme velvollisia tallentamaan tietoja tilauksestasi kirjanpidon, maksujen hallinnan ja valitusten tai takuiden käsittelyn yhteydessä. Meidän on säilytettävä näitä tietoja kymmenen vuotta ennen niiden poistamista. Tallennamme myös tilauksessa käytetyn IP-osoitteen turvallisuussyistä.

Käytämme näitä tietoja myös voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä tärkeitä tietoja ostoksestasi sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä ja postitse.

Hoidon perusta

Tietoja nimestä, osoitteesta, puhelimesta ja sähköpostiosoitteesta käytetään ostosopimuksen täyttämiseen. Tämän käsittelyn perusta on salassapitoasetuksen 6 artiklan b alakohta.

Jos olet suostunut siihen, tietoja käytetään myös antamaan sinulle tietoja ja tarjouksia sähköpostitse / tekstiviestinä. Tämän käsittelyn perusta on salassapitosäädöksen 6 artikkelin a alakohta. Voit milloin tahansa kieltäytyä vastaanottamasta tällaisia tietoja meiltä.

Jos olet hyväksynyt sen, ostohistoriaa ja käyttäytymismalleja käytetään tarjoamaan sinulle käyttäjänä sovitettuja suosituksia ja mainontaa. Tämän käsittelyn perusta on salassapitosäädöksen 6 artikkelin a alakohta. Voit peruuttaa suostumuksesi tällaiseen käyttöön milloin tahansa.

Tärkeää tietoa ostostasi, joka käsittelee takuita ja valituksia, säilytetään, jotta sinulle voidaan tarjota oikea kohtelu ja joka on kuluttajaostolakiin liittyvien velvoitteidemme mukainen.

Henkilökohtaisten tietojen kerääminen

Tallennamme henkilökohtaiset tiedot, jotka olet syöttänyt verkkosivustollemme ostoksesi yhteydessä, lukuun ottamatta sosiaaliturvatunnuksia, jotka käyvät suoraan selvillä ostaessasi.

Tallennamme henkilökohtaiset tiedot, jotka olet antanut työntekijöillesi ostoksesi yhteydessä, riippumatta siitä, oletko tilannut sähköpostitse vai puhelimitse.

Emme jaa, myy, siirrä tai muuten luovuta henkilökohtaisia tietoja muille, ellei meillä ole laillista velvollisuutta tehdä niin.

Sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi kuljetusyritykselle toimitetaan tarvittavat tiedot.

Henkilötietojen poistaminen

Ostoksesi yhteydessä saamamme tiedot tallennetaan aktiiviseen asiakasrekisteriimme. Tietoja, jotka meidän on säilytettävä kirjanpitolain mukaisesti, säilytetään kymmenen vuoden ajan lain vaatimusten mukaisesti.

Rekisteröidyt oikeudet

Käsittelemme henkilötietojasi henkilötietolain ja voimassa olevien säännösten mukaisesti. Huomaa, että saatat tarvita pääsyä omiin henkilökohtaisiin tietoihisi ja siirtää niitä sekä pyytää tietojen oikaisemista tai poistamista.

Tietosuojavaltuutettu

Meillä on yksityisyyden edustaja, joka huolehtii siitä, että henkilötietolain sääntöjä noudatetaan henkilötietojen käsittelyssä, ja toimii yhteyshenkilönä valvonnassa.

Tietoturva

Suojaamme henkilökohtaisia tietojasi sekä fyysisen että virtuaalisen pääsyn ja kulunvalvonnan avulla.

Yhteystiedot

Rekisteröityjen tietojen, korjausten ja poistojen tiedustelut voidaan lähettää kirjallisesti seuraaviin osoitteisiin:

Asiakaspalvelu: support@tabena.fi

 

Tuote on lisätty ostoskoriin